iphone-block

Please rotate your device

Stilte spørsmål

FAQ

Hva er det egentlig dere tilbyr?
I all korthet: Det ultimate utdrikningslaget utenlands!
Vi tilbyr skreddersydde pakketurer til utvalgte partydestinasjoner i Europa. Vi fikser fly, overnatting og minneverdige aktiviteter. Vi arbeider med underholdningsbransjens elite og har selv vært på alle våre utvalgte reisemål og prøvd alle aktivitetene, slik at vi kan garantere dere den beste ekspertisen og kvalitet. Gruppen vår er spredt over hele Norge, Skandinavia, Europa, Jorden og galaksen... Kan vi bestille reisen fra ulike avgangsbyer?
Selvfølgelig kan vi organisere avreise fra flere steder! Man trenger ikke gå glipp av årets party bare fordi man ikke bor på samme sted! Det kan hende at dere blir å fly med forskjellige flyselskaper, men overnatting og aktiviteter vil bli det samme for alle. Ikke noe problem. Vi vil sette sammen et program som tillater dere alle å delta, ingen trenger å bli igjen hjemme!Er det mulig å bestille uten flyreise?
Så klart! Det er ditt utdrikningslag og valget er helt og holdent ditt. Vi vil likevel informere om at vi som reisebyrå har alle lisenser og forsikringer som trengs for å kunne selge flybilletter. Hvis det oppstår problemer med flyselskapet, vil vi være ditt eneste kontaktpunkt og vi vil gjøre alt for å finne en løsning for deg.Kan vi endre tidspunkt for våre aktiviteter?
Enkelte aktiviteter har en fastsatt tidsplan som desverre ikke kan endres, dette er angitt i beskrivelsen av tilbudet. For andre aktiviteter er det ikke noe problem, forutsatt at du har bedt om dette skriftlig på et tidsunkt før reservasjonen, og det ikke blir for mange ombestemmelser. 

 

 

Eh, er dere et seriøst reisebyrå?
Eh, nei. De store franske TV-kanalene som M6, W9, Direct 8, samt de kjente franske avisene le Parisien, le Journal du Dimanche og l-Télé tror det, men det stemmer nok ikke. Våre 50 000 kunder tror også det.

Men spøk til siden. Vi vet, av egen erfaring, at utdrikningslaget kanskje er en av de få gangene i året hvor hele gjengen samles. Vårt mål er derfor at dette blir en uforglemmelig opplevelse!Nice! Hvordan bestiller jeg?
Ta en nærmere titt på folden "Hvordan bestiller jeg?".


Hvordan betaler jeg?
Med kredittkort, Visa eller Mastercard. 


Dersom jeg er forlover/arrangør, må jeg betale alt?
Dont worry, be happy. Nei du behøver ikke batele alt. Vi har mange forskjellige betalingsmetoder, den vanligste er at alle deltakerne betaler sin andel og at de deler brudgommens andel mellom seg, slik at han ikke trenger å betale. Men vi har selvfølgelig enda flere alternativer for betaling. Kan vi foreta en delbetaling for å reservere oppholdet?
Det kommer an på situasjonen. Det beste er å betale hele beløpet direkte. Dette kan dere diskutere direkte med deres rådgiver for utdrikningslaget. Hvordan kan jeg endre programmet?
Send oss en beskjed inne på "veggen" på din personlige konto så gjør vi endringen for deg. 

 


Er det mulig å endre dato for avreise og hvilke deltakere som skal være med? Vi var litt uenige... 
Det er mulig, bare send oss en beskjed inne på din personlige konto! Vi vil endre det raskt, men vær oppmerksom på at endring av dato kan bare gjøres før bestilling. Når tilbudet er bekreftet og betalt kan dere ikke endre planer.
 

Fetteren av søsteren til bruden ønsker å være med. Er det mulig? Selv om det er i siste liten?
Er du sikker på at han ikke er betalt for å spionere på brudgommen under utdrikningslaget hans? Neida, spøk til siden. Ja det er mulig å legge til en deltaker etter bestilling. Vi er her for å hjelpe deg med alt som trengs for å få til et fullstendig utdrikningslag! La oss bare sjekke med våre partnerhoteller og vi vil komme tilbake til deg snart.

 

Hvor mange forespørseler kan jeg sende?
Tre forespørseler per person. Har du vanskeligheter med å bestemme deg? Det finnes veldig mye bra å velge mellom. Kontakt oss direkte, våre beste utdrikningslageksperter vil hjelpe til. Det sparer både din og vår tid og vil garantert gi det beste resultatet!Tilbyr dere reisemål som ikke er på nettsiden?
Alle byene vi tilbyr som reisemål er tilgjengelig på nettsiden vår www.crazy-utdrikningslag.com. Vi er alltid på jakt etter nye spennende reismål som vi kan tilby dere for nye opplevelser med utdrikningslaget. Dersom vi planlegger å tilby et nytt reisemål vil dette bli synlig og merket på nettsiden med "kommer snart". Vi har funnet andre aktiviteter/restauranter/hoteller, kan du kontakte oss?
Blant våre verdier er å teste ut alle aktivitetene og resiemålene vi tilbyr selv, dette slik at vi kan være helt sikkre på at det vi tilbyr deg som vår kunde er unikt og av uforglemmelig kvalitet. Vi kan derfor desverre ikke tilby tjenester vi ikke selv har testet ut og vet har kvalitet. Det ville vært mot vår politikk. Jeg leter etter en kosher restaurant, vegetar, halal, kannibal ... Kan du hjelpe meg? 
Selv om ikke alt er tilbudt på nettsiden kan det godt hende vi har kontakter og vet om noen gode steder, så spør i vei og vi vil hjelpe så godt vi kan!


Jeg vil arrangere et crazy utdrikningslag, hvordan gjør jeg det?
Kult! Send oss en e-post til kontakt@crazy-utdrikningslag.com, ved å sende en forespørsel på hjemmesiden "Opprett utdrikningslag" eller ring oss på telefon (NUMBER SOON TO COME).

 

 

Hvordan bekrefter jeg tilbudet?
Ta en nærmere titt på folden "Hvordan bestiller jeg?".Flyplassen min er ikke foreslått som avreisested: hvorfor?
Hva? Har vi glemt en flyplass? Noen kommer til å få svi for det her! Våre rådgivere er skarpe, så det er mulig at din flyplass ikke har noen direktefly til reisemålet. Vanligvis blir det dyrere og vanskeligere med en mellomlanding... Men kontakt våre rådgivere! Du kan kontakte dem direkte på telefon så dere sammen kan komme frem til den beste løsningen.

 


Må turen vare for to netter?
Nei, så lenge det finnes flyturer som tar dere frem og tilbake fre-lør, eller lør-søn (eller en annen ønsket kombinasjon) så bestemmer du helt selv. Enkelte reisemål har ikke så hyppige flyturer så da må festen bare fortsette en dag til, desverre. Though life. 

 

 

Kan jeg sette sammen min egen pakke?
Ja så klart! De ferdige pakkene er bare forslag med våre favorittaktiviteter. Pakkene som er uthevet på nettsiden er eksempler på opphold med våre favorittaktiviteter. Du kan endre programet slik at det passer deg og velge aktiviteter som du vet vil gjøre brudgommen crazy!

 

 

Jeg ønsker å ordne alt selv, men er det mulig å få prisen for aktiviteten "Båttur & Striptease"?
Vi krever et minimum på tre aktiviteter får å sette sammen en pakke. Vi kan i spesielle tilfeller vurdere en forespørsel på 1 eller 2 aktiviteter, men dette avhenger av tilgjengelighet på aktivitetene. Vanligvis er våre "eksklusive" aktiviteter allerede fullbooket 1-2 måneder i forveien. Snakk med våre rådgivere.

 

 

Snakker guiden engelsk?
Ja, alle våre guider snakker engelsk og er valgt på dette grunnlaget.  I verste fall kan det hende guiden har en sexy øst-europeisk aksent, men det må dere bare leve med.Vil guiden være med oss hele tiden?
I de østlige landene vil guiden være tilgjengelig for dere hele tiden. De er med på aktivitetene og vil alltid være tilgjengelig på telefon. Helt ærlig er det luksus og det gjør virkelig livet enklere (og man får billigere vodka!).  Hvis vi ikke klarer å våkne om morgenen, vil vi få aktiviteten refundert?
Sorry boys, work hard, play harder. Våre partnere har satt av en spesifikk tid for gruppen din, someone gotta pay. Et lite tips er å bestille "Sexy wake up". Jeg har allerede betalt, men jeg kan ikke dra. Hvem burde jeg kontakte?
Nei, så trist da. Ta en titt i salgsbetingelsene for å undersøke om kanselleringen faller innenfor våre vilkår for refusjon. Hvis dette er tilfelle, kan du sende en forespørsel til service-clients@crazy-voyages.com. Husk at du kan se etter en som kan erstatte deg. I mange tilfeller hjelper det å finne en løsning som passer for alle. 

 


Kan jeg velge stripper?
Du kan selvfølgelig be om spesifikke, fysiske egenskaper som vil gjøre brudgommen helt gal! Men vi har desverre ingen katalog med de vakre danserne. Uansett, alle stripperne er vakkre, sexy, open-minded og med good spirit! Med andre ord, det blir bra uansett!Har du flere spørsmål?
Ikke nøl med å kontake oss! Vi er tilgjengelig på telefon, daglig fra kl. 10.00 - 19.00 på NUMBER SOON TO COME.