iphone-block

Please rotate your device

Trinn 1: Send en forespørsel

Når du har valgt et reisemål og satt sammen din egen pakke med aktiviteter, transport og overnatting, sender du forespørselen til oss i Crazy Utdrikningslag. 

 

 • Det er viktig at dato og antall deltakere stemmer for at vi skal kunne gi dere det beste tilbudet med korrekte priser. 

 

 • Pakkens innhold (dato, overnatting, dag- og kveldsaktiviteter) kan skreddersys etter brudgommens og gruppens spesifikke preferanser. 

 

 • Du kan sende tre forespørseler om gangen til oss for å se og sammenligne program 

 

Alle våre tilbud er personlig tilpasset hver kunde.

 

Om du allerede har bestilt flyreise og/eller overnatting så kan du overlate organiseringen av selve utdrikningslaget til oss. Opprett en forespørsel med de aktivitetene du ønsker og send det til oss (minst tre aktiviteter i dette tilfellet). 

 
 

Trinn 2: Få et tilbud

Siden du sendte inn en forespørsel om utdrikningslag til oss har du fått en personlig konto her på Crazy Utdrikningslag, nice!

 

All informasjon kommer til å bli publisert på din konto, og du vil få beskjed på e-post som påminnelse når noe blir publisert. 

 

Når vi har sjekket tilgjengelighet for ditt ønskede reisemål vil vi komme tilbake til deg med et tilbud. 

 

 • Tilbudet er skreddersyd ut fra dine ønsker. OM det skulle være tilfelle at en tjeneste ikke er tilgjengelig for din ønskede dato, vil vi erstatte den med en så lik tjeneste som mulig. 

 

 • Du kommer til å få aktuelle priser oppdelt og beregnet for per person.

 

 • Du kan endre din forespørsel, dele den med venner, stille spørsmål i kommentarfeltet eller ringe oss om du vil diskutere tilbudet til det er perfekt! 

 

Du kan også legge til ulike programmer i utdrikningslaget. For eksempel om ikke alle deltakerne ankommer samme dag eller om noen deltakere ikke kan/vil delta i enkelte av aktivitetene.

Men vær ops: Jo lengre du venter med å bekrefte og bestille ditt utdrikningslag desto dyrere blir flyprisene, i tillegg til at aktivitetene er veldig ettertraktet og blir tidlig fullbooket. 

 

 

 
 

Trinn 3: Bekreft og betal tilbudet

 • Ved å reservere tilbudet bekrefter vi, Crazy Utdrikningslag, at prisene stemmer og gjelder til betalingsfristen. Dette innebærer også at tilbudets tjenester er tilgjengelige og bestilt for dere. 

 

 • I betalingsprossesen kan du velge blant ulike betalingsmetoder. 

 

 • Om alle betaler individuelt for seg selv, brudgommens kostnader fordeles jevnt mellom deltakerne, en betaler alt eller annen spesifikk fordeling. 

 

 • All betaling foretas med kort gjennom en sikker betalingsplatform med et 3D-sikkerhetssystem. 

 

 • Når du har bekreftet tilbudet kommer vi til å sende en betalingslink til alle de betalende deltakerne. Betalingslinken er gyldig i 24 timer, dette for å kunne garantere lavest mulig pris. 

 

 • Ved betalingslinken vil det være et timeglass og timer som viser gjennstående tid før betalingsfristen. Altså kommer alle de betalende deltakerne til å kunne se gjenstående tid.

 

 

Dersom ikke alle betaler sin del i tide har dere følgende alternativ: 

 

 • De deltakerne som ikke har betalt trekker seg fra turen og prisene kommer deretter å bli justert, som vil gi et gjenstående beløp som betales av de resterende deltakerne. 

 

 • De deltakerne som ikke har betalt ønsker å utvide betalingstiden eller betale på et senere tidspunkt. Om dette er tilfellet ber vi dere om å kontakte oss så snart som mulig på e-post eller telefon. Prisene og tjenestenes tilgjengelighet kan ikke lengre garanteres for disse deltakerne. 

 

Så, for å gjøre det enklest for hele gjengen og alle deltakerne, betal innen 24 timer. 

 
 

Trinn 4: Roadbook og billetter for utdrikningslaget

Nå er alt klart og dere trenger ikke gjøre annet enn å glede dere!

 

En uke for avreisedagen kommer deres roadbook til å bli publisert på din personlige konto. Roadbooken er et dokument som inneholder all nødvendig informasjon for reisen; møteplasser, tider, kontaktinformasjon til guiden, osv. Her kommer dere også til å få tildelt flybilletter, boardingkort, osv. 

 

Et lite tips er å skrive ut dokumentene!

 


Teamet i Crazy-Utdrikningslag er selvfølgelig tilgjengelig for deg på telefon eller e-post om du har noen spørsmål før avreise. 

 
 

Trinn 5: Hvordan var turen deres?

Vi er alltid interessert i å høre om hvordan du hadde det med utdrikningslaget!

Var det crazy?

 

 

 

 

                                                                                     |  CRAZY UTDRIKNINGSLAG  |